BIDON afbeelding Meedoen

Meedoen? Is het voor uw organisatie interessant om mee te doen met de gemeenschappelijke voorziening BIDON om bodeminformatie te delen en te hergebruiken? Wat moet er dan gebeuren? Waar begint u?
Dit kunt u nu al doen:

  1. Zoek collega’s op!
    U kunt nagaan wie in uw organisatie bekend is met BIDON. Wat weten ze al, en wat vinden ze ervan? Dat geeft een idee van wat er nog aan afstemming en overleg nodig is.
  2. Stel de stand van zaken vast
    Verder kunt u nagaan wat de stand van digitalisering van bodemdata in uw organisatie is. Dat geeft een indicatie wat er moet gebeuren om uw organisatie met de BIDON bodemgegevens te gaan laten werken.
  3. (voor gemeenten) Onderzoek de relaties met andere ontwikkelingen, zoals de Omgevingswet en de overdracht van taken van provincies naar gemeenten en Omgevingsdiensten.

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig om binnen uw organisatie draagvlak te krijgen voor BIDON? Neem contact op met het programma BIDON via info@bidon.info. Wij komen graag bij u langs om een presentatie te geven of in gesprek te gaan met het management.

Praat mee via LinkedIn
linkedin_bodeminformatie
Wij zijn actief in de LinkedIn groep ‘Nederlandse Bodemprofessionals’, subgroep Informatiebeheer. Doe mee!

Blijf op de hoogte!
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de realisatie en implementatie van BIDON en meld u aan voor de BIDON nieuwsbrief via www.bidon.info/contact.