In het sfeervolle Stadskasteel Oudaen te Utrecht vond dinsdagmiddag 28 juni een succesvolle programmabijeenkomst plaats. In een aantal korte sessies lichtten de werkgroepen hun tussentijdse resultaten toe. Opvallend was hoeveel werk de verschillende werkgroepen in vijf maanden hebben verzet. Roeland Heuff van SIKB vertelde over de consultatie van de BIDON-dataset die een grote respons kende. Renato Kuiper van VKA presenteerde de concept-Project Start Architectuur en Jan Klein Kranenburg gaf in vogelvlucht aan wat de resultaten zijn van de analyses rond de ketenoptimalisatie. Programmamanager Ruud Boot praatte de middag aan elkaar en ging nader in op aspecten als governance, financiering en communicatie. Onderstaande foto’s geven een sfeerimpressie.

BIDON in Oudaen BIDON in Oudaen Ruud Boot presenteert